CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Ştiri imobiliare Iaşi

35 ştiri

Cum arata harta Iasului din perspectiva chiriilor
15 aprilie 2015

Cei care nu au încă o locuință sau care se află în Iași pentru o perioadă determinată își rezolvă problema locativă apelând de cele mai multe ori la un apartament cu chirie. Care sunt zonele cele mai ieftine în privința… mai mult »

Doriti sa va cumparati un apartament in Iasi? Grabiti-va, preturile sunt in crestere!
07 aprilie 2015

Luna martie 2015 a marcat o creștere a prețurilor apartamentelor din întrega țară, indicii de creștere față de luna februarie 2015 fiind cuprins între unu și 3,3%. Aceasta înseamnă că, la un apartament cu un preț mediu de 50.000 de… mai mult »

Unde vrei sa locuiesti? Care sunt cele mai linistite si cele mai zgomotoase zone din Iasi
06 aprilie 2015

Atunci când cumpărați o casă sau un apartament în Iași, unul dintre elementele pe care le luați în calcul este dacă zona este una liniștită sau, din contra, zgomotoasă. În urma unui studiu care s-a derulat pe parcursul a mai… mai mult »

Explozie de case noi la Iasi in 2015
01 aprilie 2015

Anul 2015 a debutat cu o revigorare importantă a pieței construcțiilor noi. Conform statisticilor furnizate de către Institutul Național de Statistică (INS), în luna februarie 2015, la nivel național au fost eliberate aproape 2.300 de autorizații de construcții. Cifra este… mai mult »

Top cele mai bune credite pentru cumpărarea de locuințe în Iași
29 martie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe însă nu dispuneți de resursele financiare pentru cumpărare acesteia, apelarea la un credit bancar este printre puținele opțiuni care să stau la dispoziție. Chiar dacă apelați la un credit Prima Casă, garantat de către… mai mult »

Peste 800 de apartamente noi in Iasi, fără comision, la Imperia Imobiliare
26 martie 2015

Atunci când doriți să achiziționați un apartament pentru familia dumneavoastră sau atunci când, eventual, faceți rate pe zeci de ani pentru viitoarea locuință, alegerea acesteia este dificilă. Odată cu dezvoltarea în ultimii ani a ofertelor și apariția mai multor dezvoltatori… mai mult »

Casa sau apartament in Iasi? Vino la Imperia ca sa afli raspunsul!
15 martie 2015

Doriți să vă achiziționați o nouă locuință în Iași? Aveți economiile necesare sau doriți să vă calificați pentru un credit imobiliar? Mai rămâne să vă decideți asupra viitorului imobil, fie că vorbim despre un apartament vechi, un apartament nou sau… mai mult »

Noutati privind programul Prima Casa Iasi 2015
16 martie 2015

Doriți să achiziționați un apartament în Iași sau o casă apelând la un credit? Aveți la dispoziție fie clasicul credit ipotecar, fie un credit Prima Casă garantat de către statul român. Veștile sunt bune, în sensul că, în anul 2015… mai mult »

Vrei sa-ti cumperi un apartament nou in Iasi? Te asteptam cu sute de oferte!
15 martie 2015

Dilema cu care se confruntă cei care vor să-și cumpere un apartament este dacă să opteze pentru un apartament în blocurile vechi, comuniste sau pentru unul într-un imobil nou. Avantaje și dezavantaje sunt de ambele părți. În cazul apartamentelor vechi,… mai mult »

Certificatul de performanta energetica a imobilului
12 martie 2014

Incepand din 19.07.2013, pentru incheierea vanzarilor sau inchirierilor de case sau apartamente (precum si la receptia de terminare a lucrarilor), este obligatoriu ca proprietarul imobilului sa prezinte pe langa actele de proprietate, documentatia cadastrala, certificatul de atestare fiscala, facturi/chitante/adeverinte de… mai mult »

Ce trebuie sa stii despre programul Prima Casa 2014
03 martie 2014

Ce trebuie sa stii despre programul Prima Casa 2014! Programul Guvernamental Prima Casa 2014, ofera posibilitatea de accesare a creditelor ipotecare intr-un mod facil. Statul garanteaza 50% din imprumuturile acordate de banci, cu conditia ca acestea sa acorde credite mai… mai mult »
35 ştiri

Cele mai noi oferte imobiliare