CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Ştiri imobiliare Iaşi

35 ştiri

Se rastoarna prejudecatile: au mare cautare apartamentele din Iasi situate la parter si ultimul etaj
12 iunie 2015

Evitate în general de către clienți din cauza prejudecăților că ar avea probleme cu căldura sau cu hidroizolația, apartamentele situate la parter sau la ultimul etaj au început să fie la mare căutare în rândul clienților. Acest lucru a fost… mai mult »

Casele din Iasi mai mici vin cu avantaje mai mari
11 iunie 2015

Moda caselor mari și opulente făcute în perioada boom-ului imobiliar din 2006-2009 a trecut. Proprietarii acestor case au învățat pe propria experiență că spațiile mari pot aduce și probleme mari. O analiză în acest sens a făcut portalul de imobiliare… mai mult »

Ai o casa in Iasi? Cateva idei de amenajare a casei pe timp de vara
08 iunie 2015

Zile mai lungi și mai luminoase, culori vii în natură, gânduri de vacanță și bună dispoziție sunt doar câteva dintre caracteristicile verii. Specialiștii în amenajări interioare citați de portalul de imobiliare imopedia.ro vă fac câteva recomandări care pot aduce un… mai mult »

Cum a evoluat pretul locuintelor in Iasi? Unde cresc si unde scad?
02 iunie 2015

Prețul apartamentelor și caselor scoase la vânzare în Iași este în ușoară creștere față de anul trecut, tendința de apreciere fiind una națională. Așa reiese dintr-o analiză efectuată de portalul de real estate imobiliare.ro care a comparat prețurile de vânzare… mai mult »

140 de solicitari pe zi de credite imobiliare prin Prima Casa in Iasi
29 mai 2015

Creditele Prima Casă continuă să fie atracția creditelor imobiliare. Cu dobânzi atractive, la unele bănci sub 4 procente pe an, cu reduceri la taxele notariale și cu garanție din partea statului, numărul creditelor imobiliare acordate prin programul Prima Casă a… mai mult »

Ce spuneti de o investitie in imobiliare in Iasi? Apartamente in Iasi pe post de pensie privata
22 mai 2015

Creșterea pieții imobiliare în ultimii ani arată că tot mai mulți români s-au transformat în mici investitori pe piața apartamentelor. Randamentele din imobiliare sunt net superioare celor oferite de către depozitele bancare, astfel că tot mai mulți români aleg să-și… mai mult »

Cele mai scazute dobanzi la imobiliare in Iasi! Statistica din ultimii cinci ani
22 mai 2015

Dacă sunteți în căutarea unui apartament sau a unei case în Iași și nu dispuneți de bani lichizi pentru achiziționarea acesteia, acum este momentul să faceți un credit imobiliar. Aceasta deoarece beneficiați de condiții extrem de avantajoase de creditare. Marjele… mai mult »

Pretul chiriilor la birouri in Iasi este mai mic decât in restul tarii
11 mai 2015

Pe o piață din ce în ce mai dinamică și în creștere constantă în ultimii ani, Iașul este atractiv în privința prețurilor la clădirile de birouri. Conform unei analize efectuate de portalul de business wall-street.ro care a analizat prețurile de… mai mult »

La ce trebuie sa fiti atenti cand inchiriati un apartament in Iasi
11 mai 2015

Dacă nu aveți încă locuința proprie, închirierea uneia este o opțiune de luat în calcul. Ce trebuie însă să aveți în vedere atunci când închiriați un apartament și care sunt aspectele la care trebuie să fiți atenți? Portalul de real… mai mult »

„A devenit mai atractiv sa investesti in imobiliare in Iasi decat sa plasezi banii in banca“
30 aprilie 2015

Deblocarea pieții real-estate a făcut ca imobiliarele să devină din nou segmentul cu cea mai mare profitabilitate pentru investitori. Acest lucru este susținut de către analiștii Ziarului Financiar care publică astăzi un material despre piața locală de zidărie, cărămizi și… mai mult »

Explozie de cereri de credite Prima Casa in Iasi. Recomandari pentru clienti
24 aprilie 2015

Primul semestru din 2015 a venit cu o explozie de cereri pentru creditele Prima Casă care oferă posibilitatea achiziționării unei locuințe cu ajutorul unui împrumut garantat parțial de către stat și care beneficiază de o dobândă redusă și un avans… mai mult »

Ce conditii trebuie sa indeplineasca o proprietate in Iasi pentru a fi considerata ”de lux”
20 aprilie 2015

Multe dintre anunțurile proprietarilor care își scot locuințele la vânzare încadreaza proprietatea la segmentul ”de lux”. În realitate însă, în majoritatea cazurilor avem de a face cu locuințe decente, cu amenajări moderne spre superioare, însă departe de a fi încadrate… mai mult »
35 ştiri

Cele mai noi oferte imobiliare