CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Apartamente noi cu 2 camere de vanzare in Iasi - Iulius Mall

Preţ: 59191 €

Zona: Tudor Vladimirescu

Cod ofertă: VOA16571
Ofertă adaugată la 11-01-2018

Contact agent

Catalin Ciorobâtcă
Catalin Ciorobâtcă
0751.898.181
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro
Număr camere 2   Construit 2017
Etaj 2   Băi 1
Etaje clădire 11   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 58   Acoperiş Compozit
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      


Informaţii suplimentare

Conest Grand Residence propune să introducă un standard nou în ansamblurile de locuințe, în care unitatea de măsură pentru o locuință nu ar trebui să fie reprezentată de metrul pătrat, ci de confortul pe care îl oferă.

Complexul creste intr-o zona centrala a Iasului, in apropierea campusului studentesc Tudor Vladimirescu,a scolilor,gradinitelor si unui puternic centru de hypermarketuri.
Conest Grand Residence se dezvolta pe o suprafata de 12000 mp si este compus din 3 cladiri de apartamente cu un regim de inaltime de S+P+11 E,cuprinzand astfel un numar de 460 de apartamente cu 1,2 si 3 camere.

Complexul este prevazut cu locuri de parcare dispuse pe doua nivele subteran si suprateran insumand un numar de 368 de locuri de parcare amenajate la cele mai inalte standarde.

Ansamblul beneficiaza de un amplasament exceptional, gandit cu spatii verzi,locuri de joaca amenajate special pentru copii,sala de fitnes, centru SPA si nu in ultimul rand cofee shop-urile vor completa un stil de viata care redefineste confortul la cele mai inalte standarde.

Constructiile au fundatii comune din beton armat iar structura de rezistenta este duala din diafragme, stalpi, grinzi si planseu din beton armat monolit.

Peretii exteriori au o grosime de 25 cm,pentru un confort termic si fonic superior,completat prin placarea cu sistem termoizolant compus din vata minerala bazaltica de 10 cm grosime si tencuiala decorativa.

Peretii interiori sunt din zidarie BCA de 25 cm ( intre apartamente si holul exterior), iar la compartimentarile interioare BCA de 15 cm grosime.

Pretul este de 1200 euro/mp, dar pentru clientii care au posibilitate de a achita cash pretul este de 1100 euro/mp. Balcoanele vor ramane deschise iar pretul pe mp este de 500 euro.

Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe consilierul nostru imobiliar Catalin Ciorobatca la numarul 0751898181

 
Cereţi mai multe detalii
Nume* Mesaj:
Telefon*
Email
Cod ofertă*
  * câmpuri obligatorii

« Înapoi la rezultate

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult