CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

GARDEN Complex

Contact agent

Andrei Radulescu
Andrei Radulescu
0744.276.068
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro

Zona : Galata

Constructie: 2017

Prezentare

  Garden Complex, combinatia perfecta intre confortul si linistea de a sta la casa si accesibilitatea si comoditatea locuitului la bloc, intr-un complex privat, construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

 Complexul este situat in zona Nicolina-Galata (platoul insorit) la 5 min de intersectia Belvdere-Biserica Catolica, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun.

  Garden Complex insumeaza un total de 12 cladiri cu un regim de inaltime de doar 2 etaje si cele mai mari suprafete vitrate disponibile in Iasi.              Construite din cadre de beton armat si compartimentate in totalitate cu caramida Porotherm, respecta cel mai exigente standarde seismice.      Ca finisaje si dotari standard avem: tamplarie VEKA tripan clasa premium, izolatie din polistiren grafitat AUSTROTHERM eps70, instalatie termic prin distribuitoate cu centrala termica in condensare clasa A+, usi interioare din lemn masiv, balustrade fier forjar.

 Toate apartamentele din cadrul complexului GARDEN vor avea dupa caz locurile de parcare si gradina de 75mp incluse in pret!

 Locurile de parcare, trotuarele, aleile, vor fi pavate iar zonele verzi vor fi amenajate cu gazon si plante ornamentale.

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult