CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Green Lake Apartments

Contact agent

Vlad ABABEI
Vlad ABABEI
0742320303
0757302052
office@imperiaimobiliare.ro

Zona : Frumoasa

Constructie: 2017

Prezentare

La Green Lake familia ta va fi fericită!

Simpa denumire a proiectului rezidențial, "Green Lake Apartaments", ne descrie în mare parte ce vom găsi aici, ne face să ne oprim în loc și să ne bucurăm de natură în toată frumusețea și amploarea ei, fără a ne abate de la drumul asfaltat nou. Căci de cele mai multe ori a locui undeva presupune un compromis obligatoriu între a avea locuința la o stradă cu acces facil la mijoc de transport, magazine, grădinițe și școli sau a sta într-un colț de rai, liniștit, verde, animat doar de sunetul păsărilor și al greierilor, îndepărtat însă de zonele cu infrastructură bună și facilități.
Am reușit aici să combinăm aceste două calitați ale unei locuințe perfecte fără să trebuiască să cerem clientului să mai facă acest compromis. Construim acest cartier intim de apartamente cu două și trei camere, la poalele dealului Cetățuia, sub oblăduirea frumoasei mănăstiri monument cu același nume, pe malul unui lac înconjurat de copaci maturi și iarbă verde, desprins parcă dintr-o poveste frumos spusă de demult.
Am ținut ca în mijlocul acestei "povești" să creăm cadrul perfect pentru cei care vor locui aici, cu o atenție sporită pentru copii dumnevoastră care se vor juca în părculețul lor, în mijlocul naturii, într-un complex închis, supravegheat video, ferit de trafic, pericole si aer poluat.
Am ales din timp să lucrăm la toate detaliile interioare și exterioare cu maximă grijă, atenție, expertiză, să ne asigurăm că vom creea aici locuințe durabile, calitative, călduroase iarna și răcoroase vara, permițându-ne să folosim și cuvântul luxos referindu-ne la finisajele deosebite pe care le implementăm.
Printre aceastea se numără marmura adusă din Egipt cu care se face placarea pardoselilor din băi, holuri și bucătărie, ușile din lemn masiv cu nuanțe la alegerea clientului, tripane de înaltă calitate la exterior, încălzire prin pardoseală, cu centrală e condensație, sanitare și robineți în baie de la firme de renume.

Te așteptăm la GREEN LAKE !

 

Pentru mai multe detalii/vizite contactati reprezentantul nostru Vlad Ababei la numarul de telefon 0742.320.303

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult