CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Bellaria Residence

Contact agent

Andreea Chiriac
Andreea Chiriac
0752.776.052
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro

Zona : Bucium

Constructie: 2019

Prezentare

Un nou proiect imobiliar de succes, modern, accesibil, de succes.

 

Ansamblul Zen Residence este dezvoltat pe o suprafata de 1.800 mp si este compus din doua blocuri fiecare avand cate 3 etaje. Primul bloc finalizat in octombrie 2017. Al doilea bloc va fi predat la sfarsitul anului 2019.

 

Situat la doar 10 minute de complexul Palas din Iaşi (3,5 km) si ferit de aglomeratia urbana, Zen Residence reprezinta solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa aiba acces rapid in oras, dar care au nevoie de o oaza de liniste cand se intorc acasa.

 

Complexul este situat in vecinatatea Hotelului Bellaria la cca. 400 m de OMV Bucium si va cuprinde 2 imobile dispuse pe 4 niveluri (parter + 3 etaje), fiecare cu cate 14 apartamente decomandate, de 1 camera (39 mp) si 2 camere (50-106 mp).

 

Fundatie

Blocurile au o fundatie continua de tip talpa si elevatie din beton armat C16/20, C20/25. Armarea se realizeza cu otel PC52 si OB37, STPB.

 

Structura de sprijin din piloti forati cu diametru 600 mm

Terenul este sprijinit cu o structura de 5 tronsoane de piloti forati din beton armat cu diametrul 600 mm cu o lungime de incastrare de 12 m pentru incastrarea pilotului. Fiecare pilot este rigidizat la partea superioara cu o grinda din beton armat cu o sectiune de 80x90 cm.

 

Compartimentari

Inchiderile si compartimentarile sunt realizate din elemente de zidarie de caramida, ce asigura un nivel ridicat de izolatie fonica si termica.

 

Izolatie

Izolatia exterioara este realizata cu termosistem de 10 cm.

 

Instalatie electrica

Instalatie electrica realizata cu cele mai bune materiale, conform normelor in vigoare (cabluri din Cupru cu tub de protectie din PVC ignifug), aparataje moderne, de la producatori consacrati.

 

Instalatie termica

Centrala Termica de apartament cu instalatie de incalzire ingropata in pardoseala, prin PEX cu tub de protectie, distribuitor si corpuri radiante moderne.

 

Tamplarie

Tamplarie PVC Gealan 70 mm cu 5 camere de izolare si 2 foi de sticla pentru un confort ridicat si cheltuieli minime de intretinere.

 

Facilitati

apartamentele sunt decomandate si se vand complet finisate;

finisaje de foarte buna calitate: parchet, gresie, faianta etc.

tamplarie din PVC Veka, de cea mai buna calitate;

bai complet echipate si utilate;

centrala termica pe gaz, proprie fiecarei locuinte si radiatoare bine dimensionate;

racord la canalizarea orasului Iasi;

CATV, Internet;

locuri de parcare;

strazi asfaltate si iluminat exterior stradal;

 

 

Mijloace de transport in comun

Zen Residence este situat la o distanta de 5 minute de mers pe jos pana la statia autobuzelor 30, 30B si 46, situata pe Soseaua Bucium, si tot la 5 minute de statia autobuzelor 19, 27, 42, 43 si 43C situata pe B-dul. Poitiers, mijloace de transport care fac legatura direct cu toate zonele din Iasi.

O calatorie cu taxiul din centrul orasului si pana la Zen Residence costa 12 RON.

 

Pentru detalii suplimentare, oferte de pret personalizate, precum si disponibilitatea apartamentelor, asteptam sa ne contactati telefonic

Andreea Chiriac 0752.776.052

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult