CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

ZORILOR RESIDENCE

Contact agent

Andrei Radulescu
Andrei Radulescu
0744.276.068
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro

Zona : Rediu

Constructie: 2017

Prezentare

Imperia Imobiliare, va prezinta ansamblul rezidential Zorilor Residence, format din vile cu apartamente de 1,2 si 3 camere, situat in imediata apropiere a cartierului Pacurari din Iasi.

Amplasat inzona Pacurari-Soseaua rediu, la doar 10 minute de centrul orasului, intr-un complex rezidential nou, ferit de zgomot si agitatia orasului, Zorilor Residence, are un regim de inaltime de P+2E+M, cu un numar de 15 apartamente cu 1,2 si 3 camere spatioase si inteligent compartimentate.Toate apartamentele sunt decomandate , cu un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materiale de foarte buna calitate folosite la amenajarea suprafetelor interioare si exterioare.

Data predarii primului imobil este de 31.08.2017,iar cel de-al 2-lea este 31.03.2017.La parterul primului imobil se vor afla spatii comerciale care vor deservi locuintelor din ona.Gradul de ocupare al imobilelor deja construite ete de 100 %.Exista asociatie de locatari si firma de administrare a imobilelor.

          Pentru apartamentele a caror rezervare se face din timp,dezvoltatorul ofera posibilitatea amenajarii interioare si personalizarea interiorului dupa propriul lui gust.

          Structura imobilului este realizata pe cadre de beton armat iar inchiderile peretilor s-a realizat din caramida Brikstone iar pentru o mai buna izolare s-a folosit polistiren de 10 cm EPS 80 peste care se va aplica o tencuiala de cea mai buna calitate.

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, cat si de infrastructura completa, drumuri asfaltate si este bransat la toate utilitatile: gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica, televiziune prin cablu si internet.

Finisaje si dotari:

- tencuiala clasica

- peretii din caramida de 25 cm Brikston

- instalatie electrica din cupru brut

- parchet laminat sau gresie la alegerea clientului

- usa metalica/antiefractie la intrare

- centrala termica proprie

- tamplarie PVC marca Salamander 7.6  cu 3 randuri de sticla

- cablu tv si internet

- vopsele lavabile

- usi din HDF cu toc imbracat la interior

- calorifere de aluminiu

- la alegere incalzire prin pardoseala

Vecinatati: Pacurari, Canta, Alexandru cel Bun, Fundatie,Centru, Carrefour Era, Kaufland Pacurari, Lidl, scoli si gradinite particulare si de stat, centre medicale, mijloace de transport in comun.

Beneficii: loc de parcare amenajat in pretul apartamentului, spatii verzi

 Garantie 24 de luni de la predarea apartamentului.

 

Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe consilierul nostru imobiliar Andrei radulescu, la numarul de telefon 0744.276.068.

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult