CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Twin Apartments

Contact agent

Andrei Radulescu
Andrei Radulescu
0744.276.068
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro

Zona : Popas Păcurari

Constructie: 2016

Prezentare

                                    Twin Apartments Iasi
 
            Amplasat in zona Pacurari -  Era Shoping Park  cu o inaltime de P+3E, un numar de 8 apartamente cu 3 camere, spatioase, intelligent compartimentate, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand preturi foarte armonioase.Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajarea spatiilor interioare si exterioare.
Pentru apartamentele a caror rezervare este realizata din timp, dezvoltatorul ofera posibilitatea amenajarii interioare si personalizarea locuintei dupa propiul gust. 
           Imobilele sunt construite pe cadre de beton armat iar inchiderile peretilor se fac cu caramida Brikstone, pentru o mai buna izolare se foloseste polistiren de 10 cm grafitat peste care se va aplica o tencuiala decorativa  de cea mai buna calitate.                                                                      Tamplaria in 6 camere, cu geam tripan marca Olin folosita in cadrul ansamblului este Salamander cu geam termopan 4 anotimpuri la care se adauga glafurile interioare si exterioare.
Finisajele se pot alege dintr-o gama larga  de modele si culori din dorinta de a finisa interiorul fiecarui apartament exact asa cum isi doreste clientul final.La exterior ansamblul dispune de spatii verzi amenajate, parcari delimitate ce vor fii oferite cu titlu gratuit fiecarui apartament achizitionat, caile de acces si aleile pietonale amenajate si iluminate pentru o cat mai buna functionalitate a intregului proiect.
 
Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, cat si de infrastructura completa, drumuri asfaltate si este bransat la toate uitilitatile: gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica, televiziune prin cablu si internet + boxe special amenajate pentru fiecare apartament la demisolu blocului.
 
Finisaje interioare si dotari :
Tencuiala mecanizata
Peretii interiori din caramida cu o grosime de 25 cm
Instalatia electrica din cupru brut
Gresie si faianta in baie,hol si bucatarie
Parchet laminat sau gresie la alegerea clientului
Usa  metalica antiefractie la intrare
Central termica pe distribuitori cu traseu separat  pentru fiecare radiator in parte
Tamplarie Salamander in 6 camere cu geam tripan marca OLIN
Cablu tv si telefon
Internet Wireless
Vopsele lavabile
Garantie 24 de luni de la predarea apartamentului 
 
Pentru mai multe detalii/vizite, contactati consilierul imobiliar Andrei Radulescu : 0744.276.068

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult