CAUTĂ ÎN ZONA Camere Pret max. (€)
Ordonează după
CODUL OFERTEI

Dealul Zorilor Residence

Contact agent

Andrei Radulescu
Andrei Radulescu
0744.276.068
0232.422.224
office@imperiaimobiliare.ro

Zona : Păcurari

Constructie: 2015

Prezentare

Imperia Imobiliare, va prezinta ansamblul rezidential Dealul Zorilor Residence, format din vile cu apartamente de 1,2 si 3 camere, situat in imediata apropiere a cartierului Pacurari din Iasi.

Amplasat inzona Pacurari-Soseaua rediu, la doar 10 minute de centrul orasului, intr-un complex rezidential nou, ferit de zgomot si agitatia orasului, Dealul Zorilor Residence, are un regim de inaltime de P+2E+M, cu un numar de 15 apartamente cu 1,2 si 3 camere spatioase si inteligent compartimentate.Toate apartamentele sunt decomandate , cu un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materiale de foarte buna calitate folosite la amenajarea suprafetelor interioare si exterioare.

          Pentru apartamentele a caror rezervare se face din timp,dezvoltatorul ofera posibilitatea amenajarii interioare si personalizarea interiorului dupa propriul lui gust.

          Structura imobilului este realizata pe cadre de beton armat iar inchiderile peretilor s-a realizat din caramida Brikstone iar pentru o mai buna izolare s-a folosit polistiren de 10 cm EPS 70 peste care se va aplica o tencuiala de cea mai buna calitate.

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, cat si de infrastructura completa, drumuri asfaltate si este bransat la toate utilitatile: gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica, televiziune prin cablu si internet.

Finisaje si dotari:

- tencuiala clasica

- peretii din caramida de 25 cm

- instalatie electrica din cupru brut

- parchet laminat sau gresie la alegerea clientului

- usa metalica/antiefractie la intrare

- centrala termica Saunier Duval pe distribuitori cu traseu separat pentru fiecare radiator in parte

- tamplarie PVC cu 5 camere marca Salamander cu 2 randuri de sticla

- cablu tv si internet

- vopsele lavabile

- usi din lemn masiv la interior

- calorifere de aluminiu

- la alegere incalzire prin pardoseala

Vecinatati: Pacurari, Canta, Alexandru cel Bun, Fundatie,Centru, Carrefour Era, Kaufland Pacurari, Lidl, scoli si gradinite particulare si de stat, centre medicale, mijloace de transport in comun.

Beneficii: loc de parcare amenajat in pretul apartamentului, spatii verzi

 Garantie 24 de luni de la predarea apartamentului.

Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe consilierul nostru imobiliar Andrei radulescu, la numarul de telefon 0744.276.068.

Apartamente cu 3 camere

Apartamente cu 2 camere

Ştiri imobiliare Iaşi

Te asteptam in echipa noastra !!!
17 octombrie 2016

Everyone is a salesperson!   Din prima secundă a vieţii suntem într-o continuă vânzare. Pe parcursul unei zile negociezi în mod continuu, comunici, convingi, influenţezi.…
Citeste mai mult

Sfaturi utile: cum sa nu cadeti in capcana anunturilor imobiliare false
29 iulie 2015

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament, probabil că vă numărați printre persoanele care au parcurs zeci sau sute de anunțuri cu…
Citeste mai mult

Oportunitate limitata pentru un credit imobiliar cu dobanda mica
27 iulie 2015

Vești bune pentru ieșenii care vor în perioada următoare să-și cumpere un apartament sau o casă în Iași apelând la un credit imobiliar. Ziarul Financiar…
Citeste mai mult